Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Maciek23 Marcin Ratajczak (12163 niezalogowanych)
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
O ILE SIE NIE MYLE NA ZDJECIU JEST PORUCZNIK GRUBER Z SERIALU ALLO ALLO HIHIHHIHI
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Kolek a niech sobie gosciu robi karierę nawet na Red Tube w tym faszystowskim
entourage, ale zdania nie zmienie i zawsze napisze co mi leży na watrobie.

Mnichu jest milo i bedzie ale dzieciaki musza sie wyszalec
Kolokwialnie mówiąc szczekają ale nie ugryza

Wracając do Polaków to ponizej wklejam linka i chyba te nazwiska mówią
same za siebie i jesli Holandia jest w stanie pochwalic sie takimi ludzmi jak my
to udzielam im moralnego prawa do mowienia zle o nas

www.staypoland.com/slawni-polacy.htm
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Marek chodzilo o to ze to zdjecie tego murzynka bambo bylo zerzniete z facebooka
(po co ?) nie wiem i mam to gdzies !!!
a co do twojego linka to caly czas mowie ze to holedrzy,belgowie to cwoki
a nie my
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Powiem Ci szczerze ze nie mialem wiekszych problemów z Holendrami czy Belgami.
a ze puszczja baki przy jedzeniu czy bekaja to jest do przeżycia. Po prostu staralem sie
unikać obiadów w takim towarzystwie. Najwiecej kwasów mialem tutaj z turkami, indonezyjczykami
I marokancami. Jak by nie bylo mam pamiatke w postaci kilkunastu szwow na głowie ale na szczescie nie padlem bo nie wiem jak by sie to skonczylo. OK mówię bardziej o Amsterdamie
ponieważ jestem najbardziej zwiazany z tym miastem. Co do Belgow to chyba burdel w
belgijskim rządzie mowi sam za siebie.
Zgłoś wpis
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
Z TYM BURDELEM WBELGII TO MASZ RACJE ALE ZEBY TO ZROZUMIEC TO TRZEBA POZNAC HISTORIE BELGII I WZAJEMNEJ NIECHECI BELGOW DO SIEBIE
Zgłoś wpis
551 Postów

()
Latający Holender
Marek nikt nie powinien wyrazac sie zle o innym
mimo to i NL ma wielu bardzo slynnych BN

www.wiatrak.nl/157/slynni-w-swiecie-holendrzy

i kilku z ostatniego stulecia
www.allesopeenrij.nl/index.html?page=htt...ale_nederlander.html
www.worldatlas.com/webimage/countrys/europe/nlfamous.htm
Zgłoś wpis
44 Posty
M_J_G G
(M_J_G)
Bywalec
www.fejsik.pl/Oblicza-glupoty-Murzyn-fas...azda-Facebooka-a1331

Oblicza głupoty: Murzyn-faszysta gwiazdą Facebooka
Niezbadane są gusta użytkowników portali społecznościowych. Na Facebooku i Twitterze furorę robi ciemnoskóry mężczyzna odziany w czerwoną koszulkę z wielką swastyką.

Idiotę, jak podkreśla serwis Sadurski.com, polubiła już cała masa osób. Murzyn-faszysta intensywnie ćwierka też na Twitterze - czytamy . Przerażające?

Młody, uśmiechnięty promotor faszyzmu ma 23 lata i prawdopodobnie pochodzi z Brazylii. Chłopak pewnie nie ma bladego pojęcia, co symbolizuje swastyka, którą dumnie pręży na czerwonej podkoszulce.

Jak oceniacie tego młodzieńca? Kompletny idiota? A może nieświadomy 23-latek, któremu należy współczuć?
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
znowu ta pieprzona poprawnosc polityczna, skad to zalozenie ze nie powinno zle sie mowic o innych... jak na to zasluguja to sie mowi, jak nie zasluguja to sie wspomina, moze zasluza reagujac na to co sie wspomni.

poza tym myslalem ze to temat o Polakach, i o wyszukiwaniu pozytywnych opinii o nich szanowna Baileys . , mysle ze kazdy kto sie bedzie chcial podjarac wybitnymi Holendrami skontaktuje sie z naszym wspolnym znajomym Mr Google i wynajdzie ich, a wtedy do bolu bedzie mogl napawac sie wielkoscia owych Holendrow, pozdrawiam.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
M_J_G : widzisz caly problem z owym czarnosowrym polega na tym ze dziala w czyms co tworzy nicosc a opisywane jest to na fesjik-u, hehe pierwszej gazecie o FB...

czekam tylko kiedy powstana portale o portalach o facebook-u... to bedzie juz prawie szczyt nicosci...
Zgłoś wpis
551 Postów

()
Latający Holender
Peter ucielo mi kawalek odpowiedzi mialo to brzmiec
Marek nikt nie powinien wyrazac sie zle o innym ........panstwie tylko dlatego ze ma wiecej slynnych ludzi ...
mimo to i NL ma wielu bardzo slynnych BN

ot czary mary i wyszlo cos innego niz chcialam powiedziec
Zgłoś wpis

Bliżej nas